Witaj gościu! Nie jesteś zalogowany na forum, więc możesz nie mieć dostępu do niektórych z jego funkcji! Aby rozwiązać ten problem
zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
New year cup cs 1.6
Witam.
fastcup organizuje turniej w cs 1.6 na święta:
https://cs.fastcup.net/tournaments/4569
Zapisujemy się i gramy ?? kto chętny ??

Jeśli ktoś zagląda na forum, to zapraszam do dyskusji, ja bardzo chętnie wezmę udział

Turniej odbywa się 23.12 zapisy ruszają od 16.12. Ja i Master piszemy sie, kto jeszcze ?? piszcie, ja będę to ogarniał

Moja propozycja składu jest taka:
sqty
m@st3r
frush3r
Pajlot
kasownik - jeżeli by chciał (moja propozycja) lub (wasze propozycje)
i chyba 1 osobe jako rezerwe trzeba dobrać

Tam rezerwa i trener jakiś. Osobiście powiem tak, bez urazy, ale frusher za bardzo emocjonalny jest. W sensie, na zwykłych meczach się wczuwa. Wychodzi z gry, płaczę, a na ten turniej się l- nie zapiszą. Więc trzeba liczyć się, że możemy srogi wpierdol dostać.

no chociażby wczoraj wyszedł ale umie prowadzic nuke i train, dobry dzieciak jest ale zjebany umysłowo. W tym turnieju jest tak ze rezerwowy w kazdym momencie moze wbic. a to ze sie l- nie zapisuja to wyjebane, ja z m i h tez umiem grac. kwestia nastawienia z reszta w turniejach ranking nie jest naliczany. to co do składu to kwestia otwarta. Ja moge byc kapitanem

Przeglądałem poprzednie turnieje i normalnie L sie zapisują

(12-06-2023, 02:37 PM)sqty napisał(a): no chociażby wczoraj wyszedł ale umie prowadzic nuke i train, dobry dzieciak jest ale zjebany umysłowo. W tym turnieju jest tak ze rezerwowy w kazdym momencie moze wbic. a to ze sie l- nie zapisuja to wyjebane, ja z m i h tez umiem grac. kwestia nastawienia z reszta w turniejach ranking nie jest naliczany. to co do składu to kwestia otwarta. Ja moge byc kapitanem

Przeglądałem poprzednie turnieje i normalnie L sie zapisują

Musimy sqty się sami skontaktować z uczestnikami. W celu potwierdzenia obecności, z tego co wyczytałem to maksymalnie potrzeba nam 8 graczy. Podstawowa 5, 2 rezerwowych i trener.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości